Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Lithium batterij ontwikkeling en distributie

Als fabrikant van voertuigen en importeur heeft u vaak nood aan lithium batterijen op maat voor uw voertuigen of toepassing.

Bent u ontevreden over de prestaties van uw huidige batterijen? Loopt u vast bij het importeren van lithium batterijen uit China door strikte certificeringseisen, verzendobstakels en zorgen over opslag? Heeft u een batterij nodig met specifieke vorm- of designeisen? Of zoekt u een betrouwbare partner voor service na aankoop, transportoplossingen en opslag?

U bent niet de enige met deze uitdagingen. Bij BatteryFix PRO begrijpen we uw zorgen en bieden we op maat gemaakte oplossingen.

Zo pakken we het aan

Onze aanpak in productie van Lithium batterijen

State-of-the-art Prototypes

Met onze geavanceerde ontwerpsoftware en apparatuur brengen we jouw batterij-ideeën snel tot leven. Voor iedere toepassing bestaat de juiste oplossing. Onze specialisten komen graag ter plaatse om alles in kaart te brengen zoals het product/ voertuig, de afmetingen voor inbouw, uitneembare batterij, type lader, specifieke eisen, …

Kwalitatieve Productie & Certificering

In onze productieafdeling zorgen we ervoor dat elke batterij die we maken voldoet aan de allerhoogste eisen. De batterijen besteld worden op afroep of per order.

We kunnen ook alle nodige certificaten voor uw batterijen aanleveren zodat u zonder problemen de batterijen kan installeren in uw toestellen.

Aftersales & Service

We kunnen zelf de batterij testen, herstellen, reviseren en wisselbatterijen voorzien bij onverwachte problemen. kortom alle apparatuur en kennis is beschikbaar.

Transport en Opslagmogelijkheden

Bij BatteryFix wordt fors geïnvesteerd om onze klanten te kunnen ontzorgen in verband met de opslag en het transport van lithium batterijen. We slaan de batterijen op in een veilige gekeurde omgeving en verzenden enkel wat nodig is op het correcte tijdstip.

Start nu met de ontwikkeling van lithium batterijen

Bij BatteryFix PRO staan we klaar om u te helpen met alle batterij-gerelateerde vraagstukken. Neem nu contact op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Onze service in de ontwikkeling van Lithium batterijen

Voldoet uw huidige batterij niet? Wij bieden reverse engineering en de mogelijkheid om uw bestaande loodzuur, AGM, of NiMH batterijen om te zetten naar de nieuwste lithium varianten.

Zoekt u een verwisselbare batterij, een speciaal batterijontwerp of heeft u andere unieke wensen? Wij zorgen voor een oplossing die naadloos aansluit op uw behoeften.

We brengen uw batterij-ideeën tot leven in prototypes en bieden topkwaliteit in productie.

We zijn toegewijd om een optimale oplossing voor u te voorzien. Zowel in levering service na verkoop, in opslag, verzekeringen, .. We zorgen ervoor dat importeren eenvoudig wordt. We helpen bij certificering en zorgen voor uitstekende service na verkoop. Ook in garantie worden alle problemen op een correcte manier opgelost.

Op zoek naar een duurzame oplossing voor jouw bedrijfstransport of voor last mile delivery?
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.