Zoekopdracht
Sluit dit zoekvak.

Batterijproblemen? BatteryFix bied oplossingen aan voor nieuwe batterijen en herstellingen

Als verkoop- of herstelpunt voor elektrische fietsen, scooters of andere elektrische voertuigen zijn batterijen vaak nog een pijnpunt. Of als u problemen heeft met een bepaald ander type lithium batterijen, dan kunnen we dit steeds bekijken.

U wil een batterij laten herstellen voor uw klant om één van de volgende redenen. Een merk dat failliet is gegaan? De originele batterij is enorm duur? De levensduur van de batterijen verhogen of optimaliseren?  Of  een specifiek merk van batterij die nergens te vinden is?

Bij BatteryFix begrijpen we deze zorgen en bieden we oplossingen voor al uw batterijproblemen. Zo kan u uw klanten een nog betere service verlenen. Maar ook voor andere toepassingen kan u ons gerust contacteren.

In 4 eenvoudige stappen

Herstellen of vervangen van scooter en fiets batterijen voor uw klanten

Verzenden

De klant brengt zijn batterij binnen. U kan deze registreren in het systeem. De batterij wordt verzonden naar ons voor een herstelling.

Stap 1
Platform

We hebben op onze website een platform voor u voorzien als Batteryfix dealer. Zo kan u eenvoudig uw aanvraag van herstelling opvolgen

Stap 2
Herstelling

We verwijderen de oude cellen en monteren nieuwe cellen van A merken. Alle batterijen worden na de herstelling grondig getest

Stap 3
Verzenden

We verzenden de herstelde batterij terug naar uw winkel.

Stap 4
Service en advies voor uw merk noden

We helpen u graag verder met volgende merken:

Start nu als dealer van Batteryfix

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u deel uitmaken van ons dealernetwerk? Meld u aan als nieuwe dealer en ervaar de vele voordelen van Batteryfix.

Wij worden uw batterijspecialist

Uw klant heeft een merk van fiets of scooter waar de batterijen niet meer beschikbaar zijn. Dit bijvoorbeeld door een faillissement. Hij stelt de vraag aan u om zijn batterij te herstellen.

Geen zorgen. Zelfs wanneer de fabrikant niet verder kan helpen met een batterij voor elektrische fiets of scooter, bieden we een oplossing.

Na een tijdje verliest een accu wat kracht en capaciteit. Dit heeft uw klant ook gemerkt bij zijn elektrische fiets of scooter. 

Met onze expertise blazen we nieuw leven in elke batterij voor fiets, scooter of andere toepassingen. Zo zorgen we samen voor een duurzaam alternatief van een vervanging.

Heel wat particulieren vinden ook hun weg naar onze oplossingen. Hiervoor hebben we op onze website voor particulieren een partnerzoeker. Treed ook toe tot ons partnernetwerk en we helpen om nieuwe klanten zo in contact te brengen met uw winkel.

Uw klanten willen hun fiets- of scooterbatterijen vervangen of herstellen. Daar werken we graag aan mee en we laten u ook profiteren als u met ons samenwerkt.

Verdien zelf ook aan elke herstelling van fiets en scooteraccu’s die via ons wordt uitgevoerd. Ook laten we u genieten van interessante partnerkortingen in onze webshop.

Zoek & bestel specifieke batterijmerken in ons uitgebreide assortiment aan interessante partnerkortingen. Plaats eenvoudig uw bestelling in onze webshop. Volg erna uw bestelling of herstellingen eenvoudig op via uw partneraccount. Nadien bieden we ook een uitstekende service na verkoop en herstelling.

Op zoek naar een duurzame oplossing voor jouw bedrijfstransport of voor last mile delivery?
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.